NAKON DRAME

IMAO JE MARIN SVE U SVOJIM RUKAMA…:’Čilić je poklonio šansu del Potru, sad je sve na Ivi, vjerujem u njega’

Marin Čilić nije uspio!

Hrvatski tenisač vodio je 2-0 u setovima, ali Juan Martin del Potro čudesno se oporavio, vratio i na kraju slavio s 3-2 u setovima. Sad je sve na Ivi Karloviću koji igra odlučujući peti meč.

“Da, to je tenis. Vodiš dva nula u setovima, ali na kraju ništa nije gotovo. Del Potro je pokazao koliko je kvaitetan igrač, a Marin je del Potru poklonio šansu i ovaj se vratio i slavio”, kazao je bivši hrvatski tenisač Mario Ančić za kamere HTV-a, Hrvat koji je vinovnik onog uspjeha iz Bratislave 2005. godine.


NET.HR UŽIVO IZ ARENE: Del Potro preokrenuo 0:2 protiv Čilića, rasplet finala Davisa Cupa slijedi u petom meču

“Vidio sam da je Karlović čitavo vrijeme u svlačionici, to je dobro, znači da se u potpunosti koncetrirao na meč. To je to sad. Na redu je odlučujući peti meč, vjerujem u pobjedu Hrvatske. Vjerujem u pobjedu Karlovića. Sad treba pobijediti”.

Imao je Marin 2-0 u setovima, ali nije uspio…

“Vjerovo sam da bi Marin mogao pobijediti, ali pao je. To je tenis. Svaka čast Marinu, pokazao je da je klasa. Del Potro je, pak, jedan od najboljih tenisača svijeta. Što se tiče kvalitete meča, mislim da je bila izvrsna. Del Potro je uspio izvući snagu na kraju, čak kad sam mislio da ga je umor svladao jer nije dugo igrao, on se spasio. Treba sad Ivi sva moguća podrška. U ovom meču je sve an našoj strani. Ponovno se ponavlja Bratislava”.

Povratak na Net.hr