ARGENTINU ČEKA PAKAO

HRVATSKU TRESE TENISKA GROZNICA! Dodatne ulaznice za veliko finale rasprodane za 40-ak minuta

Dodatnih 1000 kompleta ulaznica za finalni ogled u Davis Cupu između Hrvatske i Argentine rasprodan je u roku od 40-ak minuta, izvještava HRT.

Nakon što je Hrvatski teniski savez objavio kako u prodaju ide još ulaznica za finalni ogled u Davis Cupu između Hrvatske i Argentine, u roku od 40-ak minuta rasprodano je dodatnih 1000 kompleta ulaznica, što bi značilo da argentinske tenisače u Areni Zagreb čeka paklena atmosfera.

Kompleti već u petak bili rasprodani

HRT ističe i kako su u petak su bili rasprodani svi kompleti ulaznica za finale Davis Cupa koji su pušteni u prodaju putem interneta, njih oko 6500, te je Hrvatski teniski savez (HTS) danas odlučio u prodaju pustiti dio ulaznica iz sponzorskih i VIP paketa.

ODLIČNA VIJEST ZA HRVATSKE NAVIJAČE: Ostalo još ulaznica za finale Davis Cupa, evo kako možete do njih

Vlada veliki interes za ovaj povijesni dvoboj

Prodaja je počela u 13 sati na portalu http://www.ulaznice.hr i sve se vrlo brzo razgrabilo. U Hrvatskoj vlada veliki interes za ovaj povijesni dvoboj za hrvatski tenis i sport općenito. Dvoboj za naslov pobjednika Svjetskog kupa između Hrvatske i Argentine igrat će se u zagrebačkoj Areni od 25. do 27. studenoga. Kapacitet Arene za ovaj dvoboj bit će oko 15.500 mjesta. Nema sumnje, hrvatska Davis Cup reprezentacija imat će pravu podršku.

Povratak na Net.hr