HRVATSKI TENIS VIDIO JE I BOLJE DANE: / Ćorić i Martić zadržali pozicije, svi ostali pali

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Vrh ljestvice je ostao nepromijenjen. Prvi je srpski tenisač Novak Đoković, drugi je Španjolac Rafael Nadal, a treći Švicarac Roger Federer

2.11.2020.
11:27
Profimedia
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić ostao je na 24. mjestu najnovije ATP ljestvice koja je objavljena u ponedjeljak, dok su ostali hrvatski tenisači zabilježili pad.

Marin Čilić je pao dva mjesta i sada je 43. tenisač svijeta, kao i Ivo Karlović koji se spustio sa 142. na 144. poziciju. Dva mjesta su pali i Borna Gojo i Viktor Galović. Gojo je sada 219. tenisač svijeta, a Galović 280.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrh ljestvice je ostao nepromijenjen. Prvi je srpski tenisač Novak Đoković, drugi je Španjolac Rafael Nadal, a treći Švicarac Roger Federer.

Martić ostala 28.

Najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić ostala je na 28. mjestu na najnovijoj WTA ljestvici koja je objavljena u ponedjeljak, dok je Donna Vekić pala jedno mjesto na 32. poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tereza Mrdeža je u odnosu na prošli tjedan napredovala jedno mjesto i sada je 229. tenisačica svijeta. Jana Fett se popela tri mjesta, sa 237. na 234. poziciju, a Tena Lukas jedni mjesto, na 258. poziciju.

Među prvih deset tenisačica nije bilo promjena. Prvo mjesto drži Australka Ashleigh Barty, druga je Rumunjka Simona Halep, a treća Japanka Naomi Osaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo