Hrvatski izbornik na neviđen način dao otkaz!

Goran Prpić dao je u srijedu prijepodne ostavku na dužnost izbornika hrvatske teniske reprezentacije, muške, koju je vodio u proteklih pet godina, ali i ženske na čijem je čelu već 11 godina.

16.11.2011.
22:04
VOYO logo

Elektroničku poštu je poslao Uredu HTS-a, predsjedniku HTS-a u ostavci Radimiru Čačiću i dopredsjedniku Zoranu Grbiću na kojega je Čačić u svibnju ove godine (nakon prometne nesreće u Mađarskoj) prenio svoje ovlasti.

Kako? Zbog čega? Na ta pitanja odgovor se ne zna jer se Prpić nije javljao na mobitel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim pretpostavljati zbog čega je gospodin Prpić dao ostavku, ali mogu je potvrditi. Mi smo u Savezu bili zadovoljni njegovim radom, a o ostalim relacijama teško je govoriti", kazao je Grbić.

Dan prije zasjedao je Upravni odbor HTS-a, ali nije raspravljao o Prpićevoj ostavci jer je nije ni bilo. Pročulo se tek da izbornik kani odstupiti. Novi izbornik mogao bi se saznati kroz dva tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U sljedeća dva tjedna ponovo će se sastati Upravni odbor HTS-a, pa ćemo vidjeti koje je najbolje rješenje u ovom trenutku", kaže dopredsjednik HTS-a.

Kao novi kandidat za izbornika muške reprezentacije, barem privremeni, spominje se Goran Ivanišević. Za njega je zasigurno i naš prvi tenisač Marin Čilić koji je i dosad dobro surađivao s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goran je, istina, nakon razlaza s Nikolom Pilićem u siječnju 2006. godine najavio da nikad više neće biti izbornik hrvatske muške teniske reprezentacije, ali čini se da je u međuvremenu smekšao taj svoj stav. I da sada nema ništa protiv. Možda u izbornički stolac zasjedne već u dvoboju s Japanom, u veljači sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo