HRVATSKA U OČEKIVANJU VELIKOG TRIJUMFA: / 'Ovo je neprocjenjivo, najveći trenutak u našim karijerama'

Image

Hrvatska reprezentacija nastavila je s pripremama za finale Davis Cupa koji je na rasporedu od petka do nedjelje u zagrebačkoj Areni.

21.11.2016.
17:35
VOYO logo

Dodig se u nedjelju vratio s ATP Mastersa u Londonu gdje je igrao u parovima s Brazilcem Marcelom Melom, a predstojeće bi se subote trebao suprotstaviti Argentincima zajedno s Marinom Čilićem. Osim njih dvojice, u sastavu koji će Hrvatskoj pokušati donijeti drugu 'salataru' u povijesti su i Borna Ćorić te povratnik Ivo Karlović.

Image
PET DANA DO SPEKTAKLA KOJI ČEKA CIJELA HRVATSKA: /

Izbornik na mukama, tko će mu biti drugi adut u singlu?

Image
PET DANA DO SPEKTAKLA KOJI ČEKA CIJELA HRVATSKA: /

Izbornik na mukama, tko će mu biti drugi adut u singlu?

'Publika će nas nositi'

"Ovo je za sve nas najveći trenutak u karijerama. Igrati finale je uvijek posebno, tim više što je to Davis Cup - predstavljamo svoju državu i igramo na domaćem terenu. To je neprocjenjivo. Sigurno će nas publika nositi, nadam se da ćemo dati svoj maksimum, biti zdravi i da možemo još jednom osvojiti Davis Cup", istaknuo je Dodig u razgovoru za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

U polufinalnom dvoboju protiv Francuske u Zadru Dodig je imao problema s leđima, ali sada je s njim sve u redu.

"Odigrao sam Masters na kojem sam igrao iz meča u meč sve bolje. Što se tiče tenisa, još sam na visokom nivou. Moram se potruditi s cijelim timom koji mi pomaže da budem što spremniji jer se igra na tri dobivena seta, što je fizički zahtjevnije", dodao je Dodig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'S Karlovićem smo favoriti'

Nakon četiri godine u reprezentaciju se vratio Ivo Karlović (37) koji je pristao pomoći s obzirom da je Ćorić operirao koljeno i još uvijek nije potpuno spreman.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako puno nam znači povratak Karlovića koji nas je razveselio tim višem jer Borna i ja malo škripimo. Svi znamo da je u njegovim godinama to teško, Davis Cup mečevi su jako zahtjevni. Zahvalni smo mu što se stavio izborniku na raspolaganju. S Karlovićem smo favoriti", smatra Međugorac koji bi sa suigračima mogao pripremiti malu spačku Divu sa Šalate.

"Običaj je da novaci u reprezentaciji imaju govor na večeri. Bilo bi dobro da Karloviću zadamo govor", našalio se na kraju Dodig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo