HRVATSKA TENISAČICA IZ BOLNICE POSLALA PORUKU KOJA LOMI SRCE: / 'Ovo je posljednji pokušaj'

Image
Foto: AFP/Twitter

U ljeto 2017. bila 20. tenisačica svijeta, a nakon svih problema s ozljedom pala je na 538.

3.3.2019.
8:57
AFP/Twitter
VOYO logo

Naša mlada tenisačice Ane Konjuh već dugo ima problema s laktom, zbog kojeg je posljednjih godinu i pol odigrala samo šest mečeva prije pokušaja povratka krajem siječnja. Nastupila je od tada na tri turnira i sva tri puta ispala na startu bez osvojenog seta.

Jutros se oglasila na društvenim mrežama, ravno iz bolnice te otkrila da je bila na novoj operaciji, ali ne zna kad će na teren. U cjelosti prenosimo njenu objavu. Ž

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi natrag, ali ne zna može li

"Hej svima. Dosta je prošlo otkad sam išta objavila. Kao što vas većina zna, imala sam problema s laktom posljednjih godina, napravila neke zahvate, uzela vrijeme za oporavak, pokušavala sve kako bih mogla igrati tenis bez bolova. Ali ispostavilo se da nije dovoljno. Na nekoliko mečeva koje sam odigrala ove godine bilo je OK, podnošljivo, ali prije nekoliko dana vratila se snažna bol. Nakon mnogo razmatranja i posjeta doktoru odlučila sam se na još jedan, posljednji pokušaj i napravila rekonstrukciju ligamenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oporavak će biti dugačak i spor, zaista nemam neki rok kad ću se vratiti. Nakon prvih nekoliko mjeseci normalnog rehabilitacijskog protokola sve će ovisiti o tome kako će mi lakat reagirati. Dakle, vidjet ćemo.

Samo vam želim zahvaliti na stalnoj potpori i obećati da ću se vratiti još jača. Jedva čekam povratak na teren", napisala je 21-godišnja Dubrovčanka koja muku muči s ozljedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo