HRVAT SE POTPUNO SLOMIO: / Reakcija Mate Pavića najbolje dočarava što je napravio u Melbourneu

Image
Foto: Screenshot: Twitter
Image
Foto: Screenshot: Twitter

Njegov suigrač Marach prvo je briznuo u plač na samom terenu, a nakon toga rasplakao se i Mate Pavić. Hrvatski tenisač sjeo je na klupu i onda ga je slomilo.

27.1.2018.
15:00
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Hrvatski tenisač Mate Pavić i Austrijanac Oliver Marach osvojili su Australian Open u konkurenciji muških parova nakon što su u subotnjem finalu u Melbourneu svladali kolumbijsku kombinaciju Juana Sebastiana Cabala i Roberta Faraha sa 6-4, 6-4.

PAVIĆ I MARACH OSVOJILI AUSTRALIAN OPEN: Pogledajte Matinu erupciju oduševljenja nakon pobjedničkog poena

Nakon posljednjeg poena u meču, Pavić i Marach izgledali su kao da niti sami ne vjeruju da su osvojili Grand Slam naslov u parovima. Mate se smijao, izgledao je kao da mu ništa nije jasno, čudom se čudio pobjedi, nevjerojatnom osjećaju, povijesti kojoj sad Hrvat pripada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov suigrač Marach prvo je briznuo u plač na samom terenu, a nakon toga rasplakao se i Mate Pavić. Hrvatski tenisač sjeo je na klupu i onda ga je slomilo. Austrijanac ga je zagrlio, podijelivši emocije s čovjekom s kojim je ispisao novu stranicu povijesti ovog slavnog turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavić i Marach su tako nastavili pobjednički niz u ovoj godini, a ovom su pobjedom stigli do svog prvog trofeja na Australian Openu. Prošle su godine igrali u finalu Wimbledona.

I nedjelja, kada završava Australian Open, je hrvatski dan u Melbourneu. U 6.00 sati po hrvatskom vremenu Mate Pavić će sa kanadskom tenisačicom Gabrielom Dabrowskom u finalu mješovitih parova igrati protiv mađarsko-indijske kombinacije Timea Babos - Rohan Bopanna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga, u 9.30 sati po hrvatskom vremenu najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić će u finalu singla igrati protiv Švicarca Rogera Federera za svoj drugi Grand Slam naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo