GORAN JE APSOLUTNI KRALJ: / 'Možda ću imati spoj s Angelinom Jolie, možda i neću'

Image
Foto: AFP, CARL DE SOUZA

Legendarni hrvatski tenisač Goran Ivanišević uvijek je bio bez dlake na jeziku. I sad kad se više profesionalno ne bavi tenisom svašta ima za kazati na aktualnosti u teniskom svijetu.

27.1.2016.
15:17
AFP, CARL DE SOUZA
VOYO logo

"Statistika i brojke nisu dovoljan dokaz da je netko kriv. Nema dokaza. Govorimo o algoritmima, matematici i računalima. Stavite neka imena u računalo i računalo izbaci vaše ime. Primjerice, izbacio je vaše ime, vi ste sad serijski ubojica i svi vas love. Ne ide to tako. Treba vam dokaz za sve optužbe. Pokažite mi što je netko napravio pogrešno i vjerovat ću vam", kazao je Ivanišević australskim novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča o namještanju uzburkala duhove

Sustav za alarmiranje u tenisu, kao i u nogometu, mečeve proglašava sumnjivima na temelju statističkih podataka i neobičnih kretanja koeficijenata te uplata na kladionicama. U medijima zasad nisu objavljena imena tenisača i tenisačica koji su igrali sumnjive mečeve. No, potegla se priča i uzbudila duhove u teniskom svijetu.

"Možda ću ja imat spoj s Angelinom Jolie, možda i neću. Kako možete reći možda? To je ozbiljna stvar, gore od dopinga, gore nego da ubijete nekoga. Nemojte mi govoriti možda, i nemojte me gnjaviti matematikom. Dajte mi dokaz!", rekao je sadašnji trener Marina Čilića i istaknuo da kad je on aktivno igra tenis, nije bilo toliko rasprostranjeno klađenje u tenisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Niste imali internetsko klađenje. Ja nisam niti znao da se može kladiti na sportove", jasan je Goran Ivanišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo