GORAN IVANIŠEVIĆ SE OPORAVIO OD KORONAVIRUSA: / Objavom je nasmijao sve, a zahvalio i misterioznom 'ludom Šibenčaninu'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Goran je bio jedan od zaraženih nakon teniskog turnira u sklopu Adria Toura u Zadru

13.7.2020.
15:36
Profimedia
VOYO logo

Legendarni hrvatski tenisač Goran Ivanišević više nema koronavirus. Sretnu vijest objavio je na svom Instagramu, gdje se nije propustio našaliti sam sa sobom i teniskim rječnikom opisao kako je pobijedio koronavirus.

"Nakon dva negativna i dva pozitivna testa, došao je na red moj omiljeni, peti set. A znate da sam uvijek bio nezgodan u petom setu... Napokon negativan i napokon mogu na slobodu nakon tri tjedna izolacije. Veliko hvala Falkensteir hotels i osoblju koje mi je kuhalo i nosilo hranu, posebno gospođi Ljubici. Veliko hvala i doktorima na brizi, a posebno hvala i jednom ludom Šibenčaninu, prepoznat će se sam! Zadre, hvala ti što si mi mjesec dana bio sjajan domaćin, sad smo se zbližili na još posebniji način. Vidimo se u nekim ljepšim okolnostima, ali ipak ne tako skoro. Čuvajte se, ljudi, a svim zaraženima što brži oporavak!", napisao je Goran na svoj Instagram.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BORNA ĆORIĆ VIŠE NEMA KORONAVIRUS: /

'Sretan sam što sam natrag na terenu. Dobar je osjećaj ponovno trenirati na otvorenom'

Jedan od mnogih

Goran je bio jedan od mnogih zaraženih nakon teniskog turnira u sklopu Adria Toura u Zadru. Nedavno se, kako znamo, oporavio i Novak Đoković koji je već stigao u Sarajevo gdje će igrati ponovo tenis, a oporavio se i naš Borna Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorićevi nalazi bili su pozitivni nakon što je testiran na humanitarnom turniru Adria Tour u Zadru. Taj je turnir prekinut nakon što je Bugarin Grigor Dimitrov objavio putem društvenih mreža da je testiranje kojem je podvrgnut u Monte Carlu pokazalo da je pozitivan na Covid-19.

Nakon toga su testirani svi igrači i osobe koje su dolazile u kontakt sa zaraženim bugarskim tenisačem, a epilog je da su pozitivni na Covid-19 bili Novak Đoković i njegova supruga Jelena, hrvatski Davis Cup reprezentativac Borna Ćorić, Đokovićev kondicijski trener Marco Panichi, trener Grigora Dimitrova Christian Groh, srpski tenisač Viktor Troicki koji je igrao na beogradskom turniru Adria Toura, Goran Ivanišević te novinarka sportske redakcije HTV-a Mirna Zidarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo