Federer ozlijedio leđa: 'Bit ću spreman za Australiju'

Jo-Wilfried Tsonga bez borbe ulazi u subotnji finale ATP-ova turnira u Dohi nakon što mu je Roger Federer otkazao polufinalni meč zbog problema s leđima.

6.1.2012.
15:20
VOYO logo

Iako ga je ozljeda snašla samo desetak dana prije početka prvog Grand Slam turnira u godini, Australian Opena, Federer je uvjeren da će se na vrijeme oporaviti za napad na svoju 17. Grand Slam titulu.

"Ozlijedio sam leđa tijekom dvoboja drugog kola u srijedu. Odlučio sam da nije pravi trenutak za bilo kakav rizik. Što se tiče Australian Opena, optimističan sam. Nije da je dobro, ali nije niti očajno loše",rekao je trećerangirani tenisač svijeta dodavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez igranja i s pravim liječničkim tretmanom tijekom idućih desetak dana sasvim ću se oporaviti. Dug je, doduše, put do toga, ali nadam se da ću već sredinom idućeg tjedna opet biti na stotinu posto."

Trećepostavljeni Tsonga će u finalu katarskog turnira s milijunskim nagradnim fondom igrati Gaela Monfilsa. U drugom polufinalu Monfils je sa 6:3, 6:4 svladao drugog igrača na svijetu, Španjolca Nadala. Bio je ovo njihov deseti jubilarni međusobni meč i tek druga pobjeda Monfilsa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo