DRAMA NA US OPENU: / Federer odigrao još jedan meč u pet setova! Pogledajte poen s kojim je školovao Južnija

Image
Foto: AFP

Roger Federer je i drugi puta u samo tri dana na US Openu odigrao meč u pet setova. Ovoga puta, veliki Švicarac je slavio protiv Mihail Južnija s 3-2 u setovima (6-1, 6-7 (3-7), 4-6, 6-4, 6-2).

1.9.2017.
8:39
AFP
VOYO logo

Ovo je prvi puta u karijeri za Federera da je u prva dva kola na Grand Slamu odigrao dva meča koja su išla u pet setova, javlja ugledni britanski BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZA TAKVO ŠTO TREBA IMATI MU*A: Ovi sjajni uzastopni poeni Borne Ćorića ulaze u rubriku vjerovali ili ne

Federer je u meču gubio s 2-1 u setovima. Nakon što je Federer poveo s 1-0 u setovima, Južnij je okrenuo i osvojio dva seta zaredom. To je bio alarm za peterostrukog osvajača US Opena koji je nakon toga prebacio u višu brzinu i u sljedeća dva seta prepustio samo šest gemova svojem protivniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švicarac je sad pobijedio svih odigranih 17 mečeva protiv Južnog, godinu dana mlađeg igrača od sebe (Južnij ima 35 godina). Prvi meč ova dva tenisača odigrala su 2000. godine.

"U ovakvim trenucima si sretan uopće što si prošao. Stoga, ne gledam na ova dva uvodna meča koja su tišla u pet setova kao nešto negativno. Osjećam se malo umorniji nego inače u ovoj fazi natjecanja. Ali sve je ok", istaknuo je Federer nakon meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Federer je tako ostao neporažen na Grand Slamovima ove godine, pobijedivši na Australian Openu i Wimbledonu. Nije nastupio na Roland Garrosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo