Žena posvađala dvije zvijezde i zakuhala nezapamćeni fijasko

18.11.2014.
6:32
VOYO logo

Federer je u spomenutom dvoboju slavio sa 4:6, 7:5, 7:6(6), a Wawrinka je propustio čak četiri meč-lopte. Upravo je u tim trenucima navodno i došlo do situacije koja je izazvala svađu. Naime, prema pisanju Daily Maila, Mirka Federer je iz prvih redova dobacivala Wawrinki, provocirajući ga pitanjem je li u stanju uspješno okončati meč. Wawrinka je, pak, sebi u bradu promrmljao: "Isto je radila i na Wimbledonu."

Uglavnom, nakon meča su dvojica Švicaraca ušla u žestoku raspravu, a Daily Mail navodi da je intenzitet svađe bio takav da su ih organizatori turnira ugurali u privatnu sobu da riješe razmiricu. Sve je trajalo desetak minuta tijekom kojih su jedan drugome sasuli u lice sve što ih tišti. Zanimljivo, dio otočkih medija tvrdi da Federer zbog svađe nije odmah otišao kod fizioterapeuta na masažu bolnih leđa što je i jedan od razloga zbog kojih je dan kasnije morao bez borbe predati finale Novaku Đokoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/9uFrD3Ne-Rc

Wawrinku navodno nesretnim čini i nazočnost švicarskog Davis Cup izbornika Severina Luthija u Federerovom kutu. Luthi je uz Stefana Edberga jedan od trenera 17-erostrukog Grand Slam pobjednika, ali Wawrinka smatra da bi kao izbornik reprezentacije u međuosbnim mečevima švicarskih tenisača trebao biti neutralan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svađa Federera i Wawrinke dolazi u nezgodnom trenutku jer se predstojeći vikend igra finale Davis Cupa u kojem Švicarci gostuju kod Francuza. Bit će zanimljivo vidjeti jesu li uspjeli ostaviti nesuglasice po strani kako bi poveli Švicarsku do trofeja koji nikad dosad nije osvojila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo