DRAŽENOVA MAMA PRIPREMA NEŠTO SPECIJALNO ZA ĐOKOVIĆA? / Srbima otkrila što planira - 'Mi to tako radimo'

Image
Foto: Profimedia

Đoković silno cijeni Petrovića i njegovu obitelj

13.4.2020.
13:47
Profimedia
VOYO logo

Prvi tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković, obećao je da će prvom prilikom posjetiti muzej Dražena Petrovića u Zagrebu i vidjeti se s njegovom majkom Biserkom Petrović.

Đoković silno cijeni Petrovića i njegovu obitelj. "Svo poštovanje za obitelj Petrović. Nadam da ćemo se uskoro imati prilike upoznati, kad već do sada to nismo uspjeli. Dražen je vladao europskom i američkom košarkom dok sam bio vrlo mlad. Nažalost, ta nesreća se dogodila i bila je veliki gubitak za cijelu sportsku javnost u bivšoj Jugoslaviji, to je sigurno", rekao je nedavno Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

27.09.2019., Zagreb - KC Drazen Petrovic, Superkup ABA lige, Cedevita-Olimpija - FMP. Biserka Petrovic. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Svojevremeno je Biserka Petrović rekla da kroz Novaka vidi svog Dražena... "Naravno, laska mi takva Biserkina izjava i zahvalio bih joj od srca što je rekla tako lijepu stvar", rekao je srpski tenisač nakon izjave Biserke Petrović.

Petrović je pak sada najavila kako priprema nešto posebno za Novaka kada se ovaj odluči doći u muzej. "Mi iz muzeja šaljemo i čestitke, to smo učinili i sada kada je Đoković osvojio Australian Open. To nije fraza, mi to želimo i mi tako radimo. Sport je jedna porodica", poručila je u intervjuu za srpski Telegraf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo