SILNO PATI

ĐOKOVIĆ JE U TEŠKOM STANJU NAKON INCIDENTA SA SUTKINJOM: Novakov bivši trener otkrio – ‘Zbog jedne stvari mu je najgore’

Naglasio je kako je Novak pod velikim pritiskom i da mu nije lako

Već je nekoliko dana prošlo od izbacivanja Novaka Đokovića s US Opena, ali se drama još uvijek nije stišala. Jedan od tenisača koji najbolje poznaju Đokovića, njegov bivši trener i suradnik, Radek Štepanek, otkrio je pak kako je Novak u dosta teškom psihičkom stanju nakon incidenta sa sutkinjom.

“Vrlo je tužan duboko u sebi i jako je potresen. Novak pati jer je to učinio bez namjere i ta činjenica samo pojačava bol. Teško mu je jer znamo koliko je gladan za trofejima i ima želju postati tenisač s najviše osvojenih Grand Slam turnira. Svi smo znali da mu je ovaj US Open na dohvat ruke i sigurno je da ga sve te okolnosti čini još tužnijim”, rekao je  za CNN.

ProfimediaFoto: Profimedia

Naglasio je kako je Novak pod velikim pritiskom i da mu nije lako.

“Očito je veliki pritisak na njemu i s vremenom su ga te kritike nadvladale. Teško mu je. Trudi se biti najbolji. Do kraja karijere možda i bude najveći svih vremena. Ali svi smo ljudska bića. I imamo pravo na grešku”, zaključio je Štepanek.

Povratak na Net.hr