DIV SA ŠALATE BEZ ČETVRTFINALA: / Karlović usprkos ispaljenih 27 as servisa poražen od mladog Francuza

Image

Mlada francuska nada bolja je bila od hrvatskog veterana

8.2.2018.
23:38
VOYO logo

Hrvatski tenisač Ivo Karlović nije se uspio plasirati u četvrtfinale ATP turnira u ekvadorskom Quitu. Bolji od Diva sa Šalate bio je 152. igrač svijeta Francuz Corentin Moutet sa 7:5, (3) 6:7, 7:6 (6).

KARLOVIĆEV SERVIS NITI ZEMLJA NE MOŽE USPORITI: Div prošao u drugo kolo Quita sa 95% osvojenih poena nakon prvog servisa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom setu odlučio je break u jedanaestom gemu kada je 18-godišnji tenisač iskoristio prvu priliku za obrat. Imao je Karlović šansu za rebreak u sljedećem gemu, ali nije ju uspio iskoristiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slično kao i u prvom setu, i u drugom su obojica bili uvjerljivi na početnom udarcu. Probleme je imao Moutet u dvanaestom gemu, Karlović je imao tri break i set prilike, no nije uspio. Ispravio je sve u tie-breaku kada je bio bolji sa 7-3.

ZAUSTAVLJEN VELIKI NIZ TENISKOG VETERANA: Estrella Burgos poražen u Quitu nakon 16 uzastopnih pobjeda

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjem setu odlučio je mini-break u zadnjem poenu meča, Karlović je imao drugi servis te je izašao na mrežu, ali Moutet ga prebacuje za ponajveću pobjedu u svojoj mladoj karijeri. Karlović je meč završio s 27 as servisa, dok ih je njegov protivnik imao 9. U sljedećem kolu ide na boljeg iz susreta prvog nositelja Pabla Carrena Buste i Andreja Martina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo