CRNA SERIJA I DALJE TRAJE: / Mirjana Lučić-Baroni ne pronalazi način kako zaustaviti gubitnički niz

Image
Foto: AFP, FRANCOIS XAVIER MARIT

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni (WTA-31.) ni na turniru u Cincinnatiju nije uspjela prekinuti gubitnički niz koji traje još od početka svibnja i turnira u Rimu, jer je u 1.

15.8.2017.
8:50
AFP, FRANCOIS XAVIER MARIT
VOYO logo

Bio je to treći Mirjanin dvoboj sa Suarez Navarro i njezin treći poraz. Španjolka je s dva 'breaka' lakoćom osvojila prvi set te još dvaput oduzela servis Lučić-Baroni za vodstvo 3-0 u drugom setu. Naša se tenisačica ipak uspjela vratiti do izjednačenja na 4-4. U desetom gemu je spasila jednu meč-loptu, ali to joj nije pošlo za rukom kad je servirala za 'tie-break' kojim bi produžila nadu u preokret.

Bio je to šesti uzastopni poraz Mirjane Lučić-Baroni, a peti na početku turnira. Na Roland Garrosu je u 1. kolu poražena od Turkinje Buyukakčay, u Eastbourneu od Rumunjke Niculescu, u 1. kolu Wimbledona je propustila vodstvo 5-0 i meč-loptu u trećem setu protiv Njemice Witthoeft, a prije tjedan dana u Torontu je u prvom setu dvoboja sa Slovakinjom Rybarikovom vodila 5-1 pa izgubila 12 gemova zaredom. Ovo je Mirjanin najduži gubitnički niz još od ljeta 2014. godine, kad je od pobjede u 1. kolu turnira u Strasbourgu do pobjede u 1. kolu kvalifikacija za US Opena izgubila osam mečeva zaredom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak će u Cinicnnatiju zaigrati preostale dvije hrvatske predstavnice, a obje će u akciji biti od 17 sati po našem vremenu. Ana Konjuh za suparnicu ima Slovakinju Dominiku Cibulkovu, a Donna Vekić će igrati protiv Ruskinje Natalije Vihljanceve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo