Čovjek senzacija ide dalje! SAD u nevjerici!

Argentinski tenisač Juan Monaco nastavio je sa sjajnim igrama na ATP turniru iz Masters serije 1000 u Miamiju.

30.3.2012.
9:29
VOYO logo

Nakon svega 82 minute igre u četvrtfinalu s terena je sa 6:3, 6:1 'otpuhao' najbolje rangiranog Amerikanca Mardyja Fisha. Bio je to šesti susret ove dvojice tenisača i četvrta pobjeda brzonogog Argentinca.

Podsjetimo, Monaco je kolo ranije sa 7:5, 6:0 bio bolji od bivšeg svjetskog broja 1, također Amerikanca, Andyja Roddicka koji je igrom kao iz najboljih dana kolo prije izbacio Rogera Federera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fish je u tri susreta do četvrtfinala samo četiri puta gubio svoj početni udarac, a onda ga je Monaco u osam servis-gemova breaknuo pet puta. Amerikanac je u cijelome susretu uspio zabiti samo jedan as što dovoljno govori o defenzivnoj igri njegovog suparnika.

Fish nije imao nikakvih šansi u ovome susretu, te je Monaco sasvim zasluženo izborio polufinale u kojem će igrati protiv boljeg iz susreta Srbina Novaka Đokovića i Španjolca Davida Ferrera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozljeda Marion Bartoli olakšala je petopostavljenoj Poljakinji Agnieszki Radwanskoj plasman u finale WTA-ova turnira Premier Mandatory kategorije u Miamiju.

Slavila je Radwanska 6:4, 6:2 nakon što je Bartoli ozlijedila lijevi bedreni mišić u ranoj fazi meča, te se u njegovu nastavku otežano kretala. Večernji je meč u drugom setu na 20-ak minuta prekinuo i nestanak električne energije. Bio je to sjajnoj Poljakinji 25. trijumf ove sezone u 29. meču, te sedmi iz isto toliko ogleda s Bartoli. Sva četiri poraza došla su od prve igračice svijeta, Bjeloruskinje Viktorije Azarenke, koju je kolo ranije izbacila upravo Francuskinja. To ipak ne znači da će peta tenisačica svijeta biti favoritkinja u finalu. Ruskinja Marija Šarapova dobila ju je sedam puta u osam njihovih međusobnih ogleda, pa tako i u posljednjemu, odigranom prošlog ljeta na Roland Garrosu. Radwanska je na Key Biscayneu izborila svoj prvi, a drugopostavljena Ruskinja već četvrti finale. Nikad nije otišla do kraja, pa ni prošle godine, kada je bolja od nje bila Azarenka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo