HRVATSKA SENZACIJA U ULOZI KAO NIKADA DO SADA: / 'To mi je nevjerojatno'

Hrvatska muska teniska reprezentacija u utorak je u Kraljevu odradila prvi trening u dvorani u Kraljevu uoci susreta 1.

3.3.2015.
16:19
VOYO logo

Coric je jos u petak igrao u Dubaiju protiv Svicarca Rogera Federera, te stoga nije imao previse vremena za odmor prije puta u Kraljevo.

"Imao sam doslovno samo 12 sati da se odmorim, ali to je zivot tenisaca i moram se naviknuti. Kad sam imao 10 godina vec sam znao da bi moglo biti tako. Mogu cak reci i da ne osjecam neki preveliki umor", izjavio je Coric koji je nakon prvog treninga u Kraljevu ocijenio i podlogu na kojoj ce se igrati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teren je vrlo slican onome kojega imamo na Zagreb Indoorsu ili u Marseilleu pa ne bi trebali imati prevelike probleme s prilagodbom".

U petak ce Coric igrati protiv drugog srpskog igraca Viktora Troickog, a procijenio je kako je u tom susretu favorit iskusniji srpski predstavnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je i dalje bolje rangiran od mene, iskusniji je i sigurno je favorit u petak, ali ja imam svoje sanse pogotovo ako odigram na razini kao protiv Murraya. U Davis Cup sam usao prije godinu dana, a sada sam tu vec kao prvi reket i to mi je pomalo nevjerojatno. Ali, znam da je tomu tako samo zato sto nasa dva najbolja igraca nisu mogla doci. Sigurno mi je to cast i pokusat cu ju opravdati", izjavio je Coric.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo