ĆORIĆ EKSPRESNO U DRUGO KOLO: / Zagrepčanin je napravio svoje, sada čeka Đokovića za veliki okršaj

Image
Foto: AFP

Lagana pobjeda mladog Zagrepčanina na zemljanom Mastersu

16.4.2018.
14:09
AFP
VOYO logo

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u drugo kolo teniskog turnira iz Masters serije u Monte Carlu nakon što je u ponedjeljak u prvom kolu sa 6-2 i 6-3 poslije sat vremena i četiri minute igre pobijedio Francuza Juliena Benneteaua.

Razigrani Ćorić slavio u dva seta

Ćorić je u prvom setu došao u prednost odmah na početku, uzeo je servisu Francuzu za vodstvo od 3-1, ali je Benneteau odmah nakon toga vratio svoj servis. No, Ćorić tada dobija svoj servis zatim opet oduzima servis suparniku, a zadnji gem dobija bez izgubljenog boda. U prvom je setu francuski tenisač napravio 12 neprisiljenih pogrešaka, a Ćorić samo četiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dominacija hrvatskog tenisača nastavlja se i u drugom setu. Ćorić je servirao pet aseva, jednom je uzeo suparniku servis i bio je bolji na prvom servisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi međusobni okršaj

U meču je hrvatski tenisač ukupno servirao osam aseva, a Francuz jedan, Ćorić nije napravio ni jednu dvostruku grešku, a Benneteau dvije, obje u drugom setu.

Ovo je bio prvi međusobni ogled između Ćorića, 39. tenisača svijeta i Benneteaua, 57. na ATP ljestvici. U drugom kolu će hrvatski tenisač igrati protiv boljeg iz ogleda između Novaka Đokovića i Dušana Lajovića. S obojicom Ćorić ima negativan skor, igrao je jednom i protiv Đokovića i protiv Lajovića i oba je puta izgubio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić je drugi nositelj i slobodan je u prvom kolu, a u drugom kolu ga čeka bolji iz susreta između Fernanda Verdsaca i Urugvajca Pabla Cuevasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo