ČILIĆ PROKOCKAO VELIKU PRILIKU ZA POBJEDU: / 'Ovo mi se već događalo, razočaran sam i ljut na sebe'

Image
Foto: AFP

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić izjavio je kako je razočaran i ljut na sebe porazom od Nijemca Alexandera Zvereva u susretu 1.

13.11.2017.
9:11
AFP
VOYO logo

"Činjenica jest da sam bio puno bolji igrač u drugom setu i prvoj polovici trećeg, čak sam imao i sitne prilike za dupli "break" kojim bih poveo sa 4-1 u trećem setu gdje bi priča bila potpuno završena. On se tada uspio izvući, dati si malu nadu za nastavak meča i, nažalost, u šestom gemu nisam uspio iskoristiti 40-15, dao samu malu priliku koju je on iskoristio priliku i zatim odservirao dva sjajna gema. U zadnjem gemu je on potegnuo par lopti koje su ušle u teren i to je napravilo razliku", rekao je Čilić i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razočaran sam i ljut na sebe zbog poraza, jer su mi se ovakve stvari znale događale i proteklih tjedana pri kraju setova ili mečeva. Zato sam htio biti maksimalno koncentriran i izvući maksimum iz svakog poena. Nažalost, opet mi se dogodila slična situacija. Sada, što je tu je, pokušat ću iskoristiti ovaj meč da me još više motivira za nastavak turnira".

Sljedeći Čilićev suparnik na "mastersu" bit će Amerikanac Jack Sock kojega je ranije u nedjelju svladao Švicarac Roger Federer sa 6-4, 7-6 (4).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Psihički moram ostati unutar turnira i za sljedeći meč moram biti na dobroj razini. Pozitivna stvar u ovom porazu je što sam osvojio set i to bi moglo biti bitno u nastavku", zaključio je Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo