ČILIĆ POKAZAO KAKAV JE GOSPODIN: / Njegov potez oduševio je sve na Wimbledonu

Image
Foto: Profimedia, TEMP Sipa Press

Čilić pokazao kakav je gospodin

3.7.2019.
8:56
Profimedia, TEMP Sipa Press
VOYO logo

Marin Čilić jučer je u All England Clubu prošao prvu prepreku u obliku Francuza Adriana Mannarina sa 7-6 (6), 7-6 (4), 6-3 poslije 2 sata i 48 minuta igre, a nakon meča je pokazao kakav je gospodin kad je uzeo Wimbledonov ručnik i odšetao do jedne starije Azijatkinje koja ga je bodrila tijekom cijelog meča.

Složio je ručnik i poklonio ga gospođi, koja mu se nasmijano zahvalila, u maniri pravog gspodina, pristojnog i uzorno odgojenog sportaša i čovjeka. Time je zaradio i pljesak okupljenog mnoštva. Što se tiče samog meča, trenutno 18. tenisač svijeta prema ATP ljestvici u drugom je setu imao 5:3 i tri set lopte na kontu, ali je nakon toga došao u situaciju da je morao spasiti jednu set loptu i set je osvojio tek u tie-breaku...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ČILIĆ U 2. KOLU WIMBLEDONA: /

Dugim mečem i rovovskom bitkom Marin je započeo slavni turnir

Image
ČILIĆ U 2. KOLU WIMBLEDONA: /

Dugim mečem i rovovskom bitkom Marin je započeo slavni turnir

Također, u prvom setu kod vodstva 4-3 Čilić je propustio iskoristiti dvije break-lopte, pa je set otišao u tie-break u kojem je poveo sa 4:0. No, onda je došlo do preokreta i Mannarino ima set-loptu, ali Čilić se je izvukao iz neugodne situacije i dobija prvi set.

Treći set bio je rutinski i Čilić ga je dobio s jednim brejkom. Mogao je Marin sve riješiti ranije. Kod vodstva 5:4, na svom servisu, ispustio je dvije set-lopte. U trećem setu Čilić nije ispustio prednost breaka. Kod vodstva 3-2 oduzeo je servis protivniku i potom je rutinski zaključio meč u svoju korist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom kolu čeka ga Portugalac Joao Sousa (ATP-69) protiv kojeg Čilić vodi sa 4-0 u pobjedama, a posljednji puta dobio ga je 2018. na Australian Openu (6-1, 7-5, 6-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo