ČILIĆ PAO NA ČETVRTO MJESTO: / Alexander Zverev izgurao ga s treće pozicije, Martić najbolja Hrvatica

Image
Foto: AFP

Rumunjka Simona Halep i Rafael Nadal vodeći su tenisači svijeta

23.4.2018.
11:20
AFP
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić pao je jedno mjesto na najnovijoj ATP ljestvici i sada je četvrti tenisač svijeta, dok su Borna Ćorić, Ivo Karlović i Viktor Galović upisali napredak.

Borna Ćorić se popeo jedno mjesto, sa 39. na 38. poziciju, kao i Ivo Karlović koji je sada 75. tenisač svijeta. Viktor Galović je napredovao dva mjesta i sada se nalazi na 181. poziciji. Prvo mjesto i dalje drži Španjolac Rafael Nadal koji je ovaj vikend osvojio turnir u Monte Carlu, drugi je Švicarac Roger Federer, a treći Nijemac Alexandar Zverev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vekić bolja za jednu poziciju

Nakon tjedna u kojem su igrani susreti Fed Cupa na WTA ljestvici nije došlo do značajnijih promjena, a i ovaj ponedjeljak najbolje rangirana hrvatska tenisačica je Petra Martić koja se popela jedno mjesto, sa 37. na 36. poziciju.

Donna Vekić je zadržala prošlotjednu 54. poziciju, Ana Konjuh je pala jedno mjesto i sada je 90. tenisačica svijeta. Jana Fett i Mirjana Lučić Baroni su napredovale jedno mjesto, Fett je sada 108. tenisačica svijeta, a Lučić Baroni 152.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vrhu nema promjena. Prva je Rumunjka Simona Halep, druga je Dankinja Caroline Wozniacki, a treća je Španjolka Garbine Muguruza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo