ČILIĆEV REZULTAT KARIJERE NA ROLAND GARROSU: / Najbolji hrvatski tenisač svjež stigao do četvrtfinala. Saznao i suparnika

Image

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u četvrtfinale Roland Garrosa nakon što mu je pri rezultatu 6-3, 3-0 meč predao južnoafrički predstavnik Kevin Anderson.

5.6.2017.
18:05
VOYO logo

Anderson je protiv sedmog nositelja otvorio meč breakom, no sve ostalo prošlo je u znaku hrvatskog tenisača koji se brzo odvojio na 5-2, a potom ubrzo i zatvorio prvi set. U drugom je u uvodna tri gema dvaput oduzimao početni udarac svom suparniku koji je potom, zbog ozljede bedrenog mišića, nakon 48 minuta igre predao ogled.

Iskoristio je u njemu Čilić sve četiri ponuđene break-lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je ovo sedmi međusobni susret Čilića i Andersona i šesta pobjeda našeg igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čiliću, koji ovako daleko na pariškoj zemlji nije bio nikad u karijeri, sada slijedi meč četvrtzavršnice u kojem će se ogledati protiv trećeg nositelja Stana Wawrinke. Pobjednik ovog turnira iz 2015. je u 4. kolu nadigrao Francuza Gaëla Monfilsa rezultatom 7-5, 7-6 (7), 6-2.

Čilić i Wawrinka dosada su odigrali 13 međusobnih susreta, a omjer pobjeda je čak 11-2 u korist švicarskog igrača. Wawrinka je dobio i svih sedam posljednjih međusobnih dvoboja, a Čilić je jedine dvije pobjede ostvario u siječnju 2010., prvu u finalu turnira u Chennaiju, a drugu u 3. kolu Australian Opena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo