CIJELI SVIJET JE ZAPLAKAO S EMOTIVNOM MIKICOM: / 'Ovime je ispravljeno sve ono loše što mi se dosad dogodilo u životu'

Image
Foto: Twitter
25.1.2017.
7:26
Twitter
VOYO logo

"Ne mogu vjerovati. Ovo je čudesno. Mogu samo reći da je Bog milostiv. Ne mogu vjerovati da sam ponovno u polufinalu. Malo sam šokirana", izjavila je Lučić-Baroni u razgovoru s nekadašnjom proslavljenom australskom tenisačicom Rennae Stubbs koja je do ove godine bila jedina igračica koju je Hrvatica s američkom adresom uspjela pobijediti u Melbourne Parku u pojedinačnoj konkurenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje kako se osjeća nakon svega što je proživjela i uspjela ostvariti još jedan sjajan rezultat, 34-godišnja Lučić-Baroni je rekla:

"Jednog ću dana ispričati veliku, dugačku priču o onome što mi se dogodilo. Nisam mogla ni sanjati da ću ponovno biti u ovoj poziciji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boreći se da ne brizne u plač, uz ovacije s tribina Rod Laver Arene, Mirjana je nastavila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da svakoj tenisačici ulazak u polufinale znači mnogo, ali za mene je to nešto posebno. Nikada neću zaboraviti ovaj dan i ovih nekoliko posljednjih tjedana. Ovime je ispravljeno sve ono loše što mi se dogodilo u životu. Doista je nevjerojatno da sam bila tako snažna i da sam ustrajala u svojoj borbi."

Na kraju je nešto rekla i o ključnim trenucima u meču i gemu u kojem je servirala za pobjedu, a bila na strani terena na kojoj je sunce tenisačicama išlo ravno u oči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morate promijeniti ovaj teren. Bilo je gotovo nemoguće servirati s te strane. Ne pomažu ni sunčane naočale. Doista je teško vidjeti. No, osjećala sam se potpuno smireno i samo sam išla za svojim udarcima", rekla je Lučić-Baroni koju već za 24 sata očekuje borba za prvo pojedinačno finale na Grand Slam turnirima, a njezino tijelo, posebno lijeva noga, trpi sve jače bolove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravit ću sve da se oporavim. Pokušat ću ostati mirna i nastaviti uživati u svakoj sekundi, kao što sam i do sada uživala", zaključila je Lučić-Baroni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo