Britanci su na ovo čekali 100 godina: 'Čudesno!'

Britanac Andy Murray pobjedom protiv Novaka Đokovića 7:5,7:5 osigurao je prvu tenisku britansku medalju nakon točno 100 godina! Nakon meča bio je razumljivo ushićen ostvarenim rezultatom.

4.8.2012.
11:06
VOYO logo

"Atmosfera je bila nevjerojatna! Čudesno. Dao sam sve od sebe da osiguram medalju, za našu britansku momčad, za našu zemlju, a tek onda za mene samog. Jako sam sretan i silno želim osvojiti zlatnu medalju. Podrška koju sam primio u zadnjih mjesec dana, nakon turnira u Wimbledonu, bila je izvanredna, to je ono što mi je baš trebalo", zborio je Murray nakon meča.

Dakako, Novak Đoković je bio drukčijeg raspoloženja.:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam dosta break-šansi u drugom setu, praktički u svakom njegovom servis-gemu. Najveću šansu propustio sam kod 5:5. Razočaravajuće. Opet, Andy je zaslužio tu pobjedu. Ja ću nastojati izvući iz sebe svu pozitivnu energiju koliko je to moguće za sljedeći meč protiv Del Potra, borbu za brončanu medalju. Naravno da je motiv velik. Nastojat ću ponoviti uspjeh iz Pekinga", rekao je Đoković.

U finalu se, tako, sastaju isti suparnici kao i mjesec dana ranije na turniru u Wimbledonu, Roger Federer i Andy Murray.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Roger je ostvario veliku pobjedu u maratonskom meču protiv Del Potra. Obojica trenutno igramo odličan tenis. Moj cilj od početka Igara je bio osvajanje medalje, a sada ću pokušati odigrati veliku utakmicu i uzeti zlato", zaključio je Murray.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo