BRAVO BORNA: / Hrvatski dragulj razvalio nekadašnjeg finalista Umaga

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Umagu nakon što je u dvoboju prvog kola pobijedio Španjolca Marcela Granollersa sa 6:3, 6:3.

21.7.2015.
22:19
PIXSELL, Slavko Midžor
VOYO logo

Ćorić je odigrao sjajan meč i za sat i 28 minuta igre stigao je do pobjede protiv 29-godišnjeg Španjolca, inače 71. tenisača svijeta. Mladi hrvatski tenisač je prvom setu napravio break u trećoj igri za vodstvo 2:1 i potom do kraja seta održao prednost. U drugom setu oba su tenisača držala svoj servis do rezultata 3:3 nakon čega je Borna nanizao tri gema i dobio set, a time i meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je teško, zbog vrućine su uvjeti za igru bili teški. Međutim, imao sam osjećaj da meč držim u svojim rukama. Krenuo sam agresivno i tako sam igrao do kraja," kazao je 18-godišnji Zagrepčanin nakon pobjede protiv nekadašnjeg finalista Umaga (2012.).

A sada britanski Slovenac

Borna se odlično pripremio, u Umagu se osjeća fenomenalno i tijekom deset dana treninga upoznao je svaki kutak centralnog terena. Zanimljivo, na ovom turniru prvi put ima status nositelja i to sedmog. U drugom kolu Ćorića očekuje Slovenac s britanskom putovnicom Aljaž Bedene koji je u prvom kolu izbacio hrvatskog tenisača Matu Delića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledao sam taj meč i neće mi biti lako. Bedene dobro servira i bit će to zanimljiv meč", kazao je Ćorić koji je lani u Umagu dogurao do četvrtfinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo