BORNA DJELUJE NEZAUSTAVLJIVO U INDIAN WELLSU: / 'Ćorić ovdje igra zastrašujuće, s puno samopouzdanja'

Image
Foto: Screenshot

"Ivan sve gleda iz drugačijeg kuta i povremeno mi daje drugačije mišljenje i provjerava da li sam na pravom putu", komentirao je Borna utjecaj Ivana Ljubičića

14.3.2018.
12:02
Screenshot
VOYO logo

Borna Ćorić igra fantastično na turniru u Indian Wellsu. U prva tri meča protiv Donalda Younga, Alberta Ramosa i Roberta Bautiste Aguta izgubio je svega devet gemova što je uistinu fascinantan podatak.

Borna je oduvijek obećavao mnogo, ostvarivao neke velike pobjede, ali sjajni rezultati padali bi u zaborav nakon poraza od, realno, puno slabijih igrača. Postao je i sam Ćorić svjestan da nešto treba mijenjat te je u prosincu odabrao novog trenera, Slovenca Kristijana Schneidera, za kondiciju je zadužen Dalibor Širola koji je radio s Ljubičićem, Seppijem i Raonićem, a trener-supervizor koji će pratiti Bornu na turnirima je Talijan Riccardo Piatti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Osjećao sam da mi je potrebna promjena'

Za njegovu karijeru brinut će se Ivan Ljubičić, a Borna je vrlo zadovoljan novim timom:

"Osjećao sam kao da mi je potrebna promjena. Nešto drugačije, ne samo kod trenera nego i menadžera, kondicijskog trenera, fizioterapeuta. Dosta sam pričao s Ivanom i Riccardom prije nego smo počeli zajedno raditi. Dobro smo radili poslije sezone, imali par dobrih tjedana nakon Australije. Ivan sve gleda iz drugačijeg kuta i povremeno mi daje drugačije mišljenje i provjerava da li sam na pravom putu", izjavio je Borna nakon pobjede protiv Bautiste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I napredak je već vidljiv. Bornina igra je mnogo bolja, napadi su odlučniji, a forehandi su mu sve čvršći što se itekako može iščitati iz posljednjih rezultata:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ćorić igra zastrašujuće'

"Iz meča u meč igrao sam sve bolje i bolje, a protiv Bautiste Aguta sam do 6-1, 3-0 vjerojatno pružio svoj najbolji tenis u životu. Igrao sam agresivno, stalno na njega stavljao pritisak, a istodobno nisam radio pogreške.

Sljedeći njegov protivnik je mladi Amerikanac Taylor Fritz u čijem je timu odnedavno i cijenjeni američki trener Paul Annacone koji iznimno cijeni našeg tenisača:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ćorić ovdje igra zastrašujuće, udara loptu zaista napadački, s puno samopouzdanja. Uvijek je lijepo vidjeti dva dečka približno istih godina, iz iste generacije, kako igraju jedan protiv drugoga, kako se nose s očekivanjima koja donose pritisak. Samo želim da Taylor izađe na teren i igra svoju igru, da najbolje od sebe u velikim trenucima", rekao je Annacone za službenu stranicu turnira.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo