ATP UMAG: / Neki su izborili četvrtfinale, a po prvi puta u povijesti turnira odigran je i ženski meč

Image

Francuski tenisač Jeremy Chardy, Argentinac Carlos Berlocq, Talijan Fabio Fognini i BiH tenisač Damir Džumhur izborili su plasman u četvrtfinale ATP teniskog turnira u Umagu.

20.7.2016.
23:17
VOYO logo

Chardy, koji je postavljen za trećeg nositelja bez većih problema je pobijedio srpskog tenisača Nikolu Čačića ispustivši samo dva gema u pobjedi 6:2, 6:0.

Većih problema nije imao niti Talijan Fabio Fognini koji je pobijedio Argentinca Renza Olica 6:4, 6:1. Berlocq je prošao u četvrtfinale nakon što mu je Čeh Jiri Vesely predao meč u drugom setu pri vodstvu Argentinca 7:5, 3:0, dok je BiH tenisač Damir Džumhur bio bolji od Talijana Thomasa Fabbiana 4:6, 6:1, 6:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večeras je u Umagu odigrana i ekshibicija. Nakon teniskih legendi Gorana Ivaniševića, Andrea Agassija i Juana Carlosa Ferrera, na red je došao i nježniji spol. Flavia Pennetta i Donna Vekić po prvi put u povijesti turnira odigrale su ženski meč u Umagu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Flavia Pennetta, aktualna pobjednica US Opena, umirovila se na kraju prošle sezone, no proteklih dana trenirala je u Umagu kako bi se pripremila za meč. "Donna i ja nikad nismo igrale međusobno. Malo sam trenirala, ali očekujem prije svega dobru zabavu, i naravno, pobjedu Donne", rekla je uz smijeh Talijanka koju je Umag oduševio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pennetta je izašla na teren odmah nakon što je meč završio njezin suprug Fabio Fognini.

Donna Vekić u Umag je stigla s Hvara gdje je obavljala kondicijsku pripremu za nastavak sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ATP Umag, rezultati osmine finala:

Fabio Fognini (4) - Renzo Olivo6-4, 6-1 Damir Džumhur - Thomas Fabbiano 4-6, 6-1, 6-2 Carlos Berlocq - Jiri Vesely (8) 7-5, 3-0 (predaja Veselyja) Jeremy Chardy (3) - Nikola Čačić 6-2, 6-0

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo