VIDEO: / Đoković na koljenima, kralj se vratio!

Nakon turnira u Monte Carlu, španjolski tenisač Rafael Nadal još je jednom 'uzeo mjeru' svjetskom broju 1, Novaku Đokoviću, ovoga puta u Rimu...

21.5.2012.
15:13
VOYO logo

U finalu ATP turnira iz kategorije Masters 1000, koji je trebalo biti odigran u nedjelju, ali nije zbog kiše, Nadal je nakon dva sata i 20 minuta igre slavio protiv Đokovića po 18. put u 32. međusobnom okršaju na Touru. Španjolac je pokazao da je ipak za nijansu bolji od ostalih na zemlji kada je u ključnim trenucima susreta bio snažniji, precizniji i prije svega efikasniji od srbijanskog tenisača. Tu se prije svega misli na realizaciju break-lopti koja je kod Nadala bila 4-7, a kod Đokovića tek 1-7.

Imao je priliku Srbin uzeti prvi set, ali je uz malo nesreće istu propustio, a Nadal s tri uzastopna gema odjurio do 7-5. Kod rezultata 5-4 i 30-30 (za Đokovića), Srbinu je dosuđen jedan aut prilikom udarca koji bi najvjerojatnije prelomio poen i omogućio mu set-loptu. Nakon ponavljanja, Đoković je poslao loptu izvan terena i tu se njegova igra za idućih pet gemova raspala. Ne samo da je Španjolac uzeo prvi set, već je i poveo s 2-0 u drugom napravivši break odmah u prvom gemu seta. Isti je, uz čak šest spašenih break-lopti, uspio održati do rezultata 5-3 kada je još jednom oduzeo servis Đokoviću i pospremio u džep rekordni 21. naslov na turnirima iz kategorije Masters 1000. Đoković je ovim porazom ostao na "tek" dva osvojena naslova ove sezone (Australian Open i Miami).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo