ATP PRENOSI MUKE PO IVI KARLOVIĆU: / Nitko ne želi s njim trenirati

Image
Foto: AFP, SAEED KHAN

Službena internetska stranica Udruge teniskih profesionalaca raspisala se u petak o mukama koje prolazi najviši igrač na Touru, 211 centimetara visoki hrvatski tenisač Ivo Karlović.

10.2.2017.
19:38
AFP, SAEED KHAN
VOYO logo

Priča kaže ovako – Ivo Karlović rezervirao je teren za vježbu u terminu od 11:30 do 13:30 tijekom Ecuador Opena uz dodatak da traži partnera s kojim bi odradio trening. Potom je otišao u hotel naspavati se. Kada se vratio saznao je da uz njegovo ime nema imena nikog od ostalih igrača na turniru, premda su mnogi od njih na isti način dobili partnere za vježbu (Bellucci + Monteiro, Estrella + Zampieri, Cerratani + Oswald). Dogodilo mu se to tisućiti put u 17 godina dugoj karijeri, piše atpworldtour.com, pa je Karlović ponovno morao izmjenjivati loptice sa svojim trenerom Petrom Popovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne događa se često da treniram s nekim igračem. Ne vole trenirati sa mnom, ali ja s time nemam problema. Svaki dan s druge strane mreže zato moram gledati trenera", priznaje Karlović svjestan da mnogi imaju problema s njegovim udarcima, a posebice početnim kojim je ispisao stranice teniske povijesti ubacivši više od 11,700 nebranjivih servisa.

"Nisu naviknuti na moju igru i ne mogu pronaći ritam", kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatram da je ta situacija moja prednost. Što manje sa mnom treniraju to će se manje i priviknuti na moju igru. Meni se sviđa što imam jedinstven stil igre. A ono što je dobro u vježbanjima s Petrom je to da mogu poraditi na onome na čemu moram", dodaje Karlović koji u karijeri ima osam osvojenih ATP turnira i koji trenutačno drži 18. mjesto u poretku tenisača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo