ĐOKOVIĆ POKAZAO RUŽNO LICE / 'Može ga biti sram! Kakav je to primjer za djecu?!'

Novak Đoković pobjednik je velikog ATP turnira u Miamiju.

6.4.2015.
11:04
VOYO logo

Murray je sve do trećeg seta bio apsolutno ravnopravan protivnik potvrdivši da je u Miamiju dostigao možda i svoju najbolju formu. U tie-breaku prvog seta odlučio je jedan poen, a Škot je svoju odlučnost potvrdio krajem druge dionice kad je kod svog vodstva 5:4 brejknuo Đokovića bez izgubljenog peona i vratio meč na početak.

U tom je trenutku Nole ponovno pokazao i svoje ružno lice koje vidimo rijetko, samo kad gubi. Nakon glatkog gubitka ključnog gema sasvim je izgubio kompas, urlao je prema tribini, istrgnuo ručnik iz ruke zbunjenom dječaku koji skuplja lopte pa se nakon dobivene opomene posvađao i sa sucem... Zbog svoje je neprimjerene reakcije dobio i brojne kritike navijača ('Može ga biti sram! Kakav je to primjer za djecu?').

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, čini se da je 'taktika' urodila plodom. Razljućeni Đoković do kraja meča nije Murrayu prepustio niti jedan jedini gem dodavši tako još jedan naslov svojoj impresivnoj kolekciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije meča je Nole na svom Facebook profilu objavio video s isprikom.

"Želim se osvrnuti i na loš trenutak koji mi se dogodio nakon što sam izgubio drugi set protiv Andyja. Vikao sam prema svojoj loži na tribinama i poslije sam vidio snimku, i nažalost, dječak koji skuplja loptice se našao usred svega toga. Zaista mi je žao što se to dogodilo. Nije bilo baš nikakve namjere da ga povrijedim ili prestrašim na bilo koji način i nadam se da će mi oprostiti, ispričavam mu se. Kao roditelj danas na to gledam na skroz drugačiji način i želio bih se također ispričati njegovim roditeljima zbog cijele ove situacije, Kao otac, ne bih volio da to netko napravi mome sinu. Iskreno se nadam da će mi oprostiti! Ponekad te ponesu emocije, i teško je uvijek ostati mentalno jak, ali na ovako vruć dan i s tako dobrim Andyjem koji me je namučio nije se bilo lako kontrolirati. Ponavljam, strašno mi je žao", poručio je Nole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đokoviću je ovo četvrti naslov u Miamiju u posljednjih pet godina, bio je najbolji 2011., 2012. i 2014., a peti ukupno, jer je prvi trofej podigao još 2007.

Prvi igrač svijeta tako je pobijedio na sva tri najveća turnira odigrana u dosadašnjem tijeku sezone, slavio je i na Australian Openu, te prije dva tjedna u Indian Wellsu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je ovo 26. međusobni susret Đokovića i Murraya, a omjer pobjeda je sada 18-8 u korist srpskog igrača koji je dobio svih sedam posljednjih ogleda. Murray je posljednji put pobijedio Đokovića još u finalu Wimbledona 2013.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo