Čak je i legenda priznala: 'Ovaj je daleko luđi o mene!'

27.7.2012.
14:16
VOYO logo

U Los Angelesu je Francuz, inače 50. igrač ATP-ova renkinga, odigrao samo jedan meč: u drugom je kolu od njega bolji bio domaći predstavnik Michael Russell pobijedivši 7:5, 6:4.

Zasjao je Paire, međutim, u svoj svojoj ekscentričnosti: skupio je u meču odigranom u dvama setovima 38 neprisiljenih pogrešaka, izgubio servis samo u prvom setu čak pet puta (od šest servis-gemova), te ostvario osam dvostrukih pogrešaka na servisu, od čega jednom, poput najgoreg amatera, čak tri u istom servis-gemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pri pauzama između dvaju odigranih gemova budalasti je Francuz cijelo vrijeme stajao držeći se rukama za područje abdomena. U više je navrata naručivao led žaleći se na ozljedu. Kao da je želio učiniti sve da bi suparnika, 83. tenisača svijeta, izbacio iz ritma. Sebi je očito štetio više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo mi je strahovito teško. Nikad ne znate što od njega možete očekivati. Drži vas totalno izvan bilo kakvog ritma u igri. Mentalno je ovo bilo vrlo zahtjevno za podnijeti. Ponosan sam na sebe što sam u tome uspio", zaključio je 34-godišnji Amerikanac.

Svojedobno je, u meču protiv Ivana Ljubičića prije par godina, Francuz razbio reket u prvom gemu meča, igranom na servis hrvatskog tenisača. Nakon što nije uspio dobiti taj gem, sasvim se raspao u igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom igre Paire često djeluje opušteno kao da je na treningu. Voli izlaziti na mrežu i bacati se na njoj, skraćivati lopte i udarati ih s reketom između nogu. Njegov sunarodnjak Henri Leconte, nekad jedan od najneozbiljnijih tenisača na svijetu, ali na zenitu karijere i peti igrač svijeta, jednom je prilikom za Pairea izjavio:

"Ovaj je daleko luđi od mene!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo