ANDY, NEĆE TI BITI LAKO: / Marin Čilić otkrio tajni adut uoči dvoboja protiv najboljeg igrača svijeta!

Image
Foto: AFP, JUSTIN TALLIS

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić u ponedjeljak otvara nastup na završnom Mastersu, odnosno ATP World Tour Finalsu u Londonu.

11.11.2016.
20:10
AFP, JUSTIN TALLIS
VOYO logo

Čilić ipak vjeruje da ima na svojoj strani jedan jaki adut, a to je njegov novi trener Jonas Björkman. Šveđanin je tijekom 2015. surađivao s Murrayjem i Čilić smatra da će mu otkriti neke slabosti u igri britanskog tenisača.

Image
HRVAT NA ZAVRŠNOM MASTERSU: /

Čilić i društvo objavili zajednički selfie

Image
HRVAT NA ZAVRŠNOM MASTERSU: /

Čilić i društvo objavili zajednički selfie

'Nadam se da će tijelo izdržati'

"Uvijek naučiš više kad imaš uz sebe nekoga tko je bio u suparnikovom taboru. Jonas je za mene veliki plus, pomoći će mi da napravim dobar plan za meč, a na meni je da provedem taj plan. Moram se usredotočiti na sebe i svoj tenis", rekao je Čilić na konferenciji za novinare u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međugorac je posljednjih mjeseci u velikom naletu. Osvojio je Masters 1000 turnir u Cincinnatiju i ATP 500 u Baselu, a prošli je tjedan u Parizu po prvu put pobijedio Novaka Đokovića. Sve ga je to dovelo do renkinga karijere - sedmog mjesta na svjetskoj ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da će moje tijelo izdržati sve te napore, a što se motivacije tiče, ne mogu biti u boljem stanju. Stvarno sam bio konstantan posljednjih pet mjeseci, a to je ono što želim vidjeti u svome tenisu. Nadam se da će se dobra forma nastaviti", zaključio je Marin kojeg nakon Londona očekuje i finale Davis Cupa u kojem će Hrvatska u zagrebačkoj Areni igrati protiv Argentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo