'TATA' ĆIRO KAŽE: 'Ono' Mandžukić zabija u 99,99 posto slučajeva!

Image
Foto: Pixsell, Marijan Sušenj

Mršavi remi Hrvatske u Azerbajdžanu (0:0) pokvario je dosadašnju sliku Kovačeve momčadi u kvalifikacijama za Euro 2016. Izbornik domaće momčadi upisao je veliki bod protiv svoje Hrvatske.

3.9.2015.
20:35
Pixsell, Marijan Sušenj
VOYO logo

"Momčad nije ispunila očekivanja! Ali, ja nisam toliko 'nabrušen' kao vi, trenerski to gledam drugačije. Dečki nisu igrali dopadljivo, ali su se trudili i stvorili bezbroj prilika", kazao nam je bivši izbornik Miroslav Ćiro Blažević.

'Mandžukić ima kredit, pustite ga!'

"Konkretizacija je ponekad i stvar sreće. Lako smo mogli zabiti tri, četiri gola i više nitko ne bi pričao o tome kakva je bila igra", dodaje iskusni stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Mandžukić bio je tragičar utakmice jer se napromašivao protiv Azerbajdžana. Posebice će napadač Juventusa pamtiti 65. minutu u kojoj je ostao sam na pet metara, ali je loptu tek dodao petom suparničkom vrataru.

Ćiro je ipak stao u Mandžinu obranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pustite ga, on ima kredit, puno toga napravio je za reprezentaciju. Lopta mu je prošla ispod noge, a to je sitacija u kojoj Mandžo 99,99 posto zabija. To je fenomen golgetera", pojašnjava Ćiro.

Robert Prosinečki ima itekako razloga za slavlje, u tri utakmice s Azerima je osvojio pet bodova, a veliki bod "otkinuo" je i svom bivšem suigraču iz reprezentacije Niki Kovaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nije Prosinečki nadmudrio Kovača'

"Je.. ga, branit ćemo se", najavio je Žuti uoči dvoboja, a tako je i bilo. Hrvatska nije uspjela probiti domaći "bunker", a Prosinečki je nastavio skupljati bodove, čak i protiv favoriziranih Vatrenih.

"Ma nije Prosinečki nadmudrio Kovača nego Šukera! A vi sami smislite zašto sam ovo rekao", zaključio je Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo