TANDEM IZ SNOVA: / Poznati portal objavio podatak koji najbolje govori o suradnji Icardija i Perišića

Image

Hrvat i Argentinac savršeno se raumiju na terenu.

25.4.2018.
17:58
VOYO logo

Četiri kola prije kraja talijanskog prvenstva vodi se uzbudljiva bitka za prvaka između Juventusa i Napolija, no ništa manje uzbudljiva nije ona za mjesta koja vode u Ligu prvaka. Gradski rivali Roma i Lazio imaju po 67 bodova, dok jedan manje ima Inter.

Stoga je i više nego jasno koliko će biti napeto pratiti konačan rasplet Serie A. U borbi za mjesta koje vode u najelitnije klupsko nogometno natjecanje posebno će domaćoj javnosti biti zanimljivo pratiti hoće li Ivan Perišić i Marcelo Brozović uspjeti vratiti Inter u Ligu prvaka nakon šest godina suše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pristalicama Nerazzurra nadu najviše ulijeva udarni tandem Perišić - Icardi. Nitko u talijanskom prvenstvu nije namjestio nekome toliko golovao kao Hrvat Argentincu. Iako su krajem prošle godine obojica ušla u krizu sada su se opet probudili te redovito siju paniku suparnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić igra jednu od najboljih sezona u karijeri. U 33 utakmice Serie A zabio je 11 golova i namjestio ih još devet. Icardi je pak stigao do svog rekorda s 26 pogodaka u 30 prvenstvenih nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo