TALIJANSKI MEDIJI DIVE SE HRVATU: / Svaki put kad Mandžo zabije, Juventus pobjeđuje

Image

Talijanski mediji raspisali su se o Mariju Mandžukiću koji je sinoć, jedinim pogotkom na utakmici, donio pobjedu Juventusu protiv Empolija.

3.4.2016.
11:48
VOYO logo

Bio je to njegov sedmi gol u prvenstvu, ukupno 10. za Juventus. Problemi s ozljedama mučili su dosta Mandžu ove sezone, pa je propustio trećinu Juventusovih utakmica u Serie A. No, sad kad se vratio, spreman je odvesti Staru damu do petog uzastopnog naslova, piše najpoznatiji sportski dnevnik Gazzetta dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šest bodova više od Napolija

Na ljestvici, s utakmicom više, Juventus ima šest bodova više od Napolija koji danas gostuje u Udinama. Već je izlizana izreka kako se prvenstva osvajaju na malim utakmicama, ali pobjeda protiv Empolija spada upravo u takvu kategoriju. Pragmatično i učinkovito, tako igra Juventus i osvaja naslove.

Do kraja sezone još je sedam kola, a Allegrijeva momčad, koliko god to nesportski zvučalo, više ne mora rasipati snagu u Ligi prvaka, gdje je na šokantan način ispala protiv Bayerna nakon produžetaka u osmini finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to prvi Mandžukićev pogodak u ovoj godini. Posljednji je, do Empolija, u Serie zabio 20. prosinca protiv Carpija, kad je bio dvostruki strijelac. Na pogodak je čekao više od tri mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Statistika na strani hrvatskog napadača

Torinska La Stampa divi se Mandžukiću, nazivajući ga "bomber srećonoša". Statistika je na strani hrvatskog napadača, svaki put kad je Mandžukić zabio gol, Juventus je pobijedio.

Uistinu, hrvatski napadač zabio je ove sezone dva puta u Ligi prvaka protiv Manchester Cityja, a Allegrijeva momčad je slavila. Isto je bilo u talijanskom Superkupu, protiv Lazija, još na početku sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvenstvu, Mandžukićevi golovi donosili su pobjedu protiv Atalante, Empolija, Palerma, Fiorentine, Carpija i opet Empolija.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo