TALIJANI NE ODUSTAJU OD HRVATA: / U Madrid stigla poboljšana ponuda, Vatreni dao zeleno svjetlo

Image

Vodeča momčad Seri A inzistira na Vrsaljku otkako im se ozlijedio Faouzi Ghoulam.

20.12.2017.
14:48
VOYO logo

Unatoč tomu što su iz Atletico Madrida dobili jasnu poruku da ne namjeravaju prodati hrvatskog reprezentativca Šimu Vrsaljka prije ljeta talijanski Napoli ne odustaje od Vatrenog. Kako piše Il Matino poslali su novu ponudu Španjolcima. Naime, prvotnu su povisili s 20 na 22 milijuna eura, dok je iz Madrida stizala informacija da Atletico želi 25.

Koje su alternative?

Isto tako navodi se da je vodeća momčad talijanskog prvenstva ponudila Vatrenom četverogodišnji ugovor vrijedan 2,8 milijuna eura po sezoni. Njegov menadžer Giuseppe Riso dao je zeleno svjetlo ugovoru, ali u Atleticu još uvijek nisu voljni prodati Vrsaljka u zimskom prijelaznom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac odigrao je po 90 minuta u posljednje dvije utakmice te je ubilježio po asistenciju u svakom. Diego Simeone na taj je način pokazao da na njega računa i u nastavku sezone te da ga želi zadržati. Ako Napoli ne uspije dovesti Vrsaljka imaju spremne alternative. Spominju se Bolognin Adam Masina kao i Matteo Darmian iz Manchester Uniteda. On bi im bio idealan jer je baš kao i Vrsaljko sposoban igrati na obje strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo