TAKO SE TO RADI: / Borussia žestoko udarila na vlastite navijače!

Image
Foto: AFP

Gostovanje Borussije iz Dortmunda kod PAOK-a u Solunu nije prošlo bez nereda, ali ovog puta Grci nisu skuhali probleme - već njemački navijači.

2.10.2015.
10:59
AFP
VOYO logo

Oni su tijekom utakmice palili baklje, koje su ubacivali na teren, ali i bacali na dio tribine gdje se nalaze domaći navijači. U nekoliko navrata na njihom sektoru je reagirala i grčka policija, a na kraju utakmice su domaći navijači željeli se obračunati sa gostima. Više desetaka njih preskočilo je ogradu i krenulo prema gostujućem sektoru, ali su ih zaustavili redari i policija, te spriječili velike nerede.

"Naši navijači su sve započeli i takvo ponašanje se ne može tolerirati. Jasno smo navijačima dali upute prije utakmice i nema potrebe sada analizirati što se dogodilo, sve je jasno. Klub će zaraditi masnu kaznu zbog ovog. Ukoliko prekineš utakmicu - prekršio si pravila. To je neprihvatljivo i sankcionirat ćemo ih", kazao je predsjednik kluba Hans-Joachim Watzke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon posljednjeg zvižduka igrači su na terenu raspravljali trebaju li nastaviti uobičajenu praksu i pozdraviti svoje navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otišli smo do njih iz dva razloga - prvo da im kažemo kako je to ponašanje neprihvatljivo, a i jer znamo da nije svih 1300 navijača krivo, već manja grupica koja je uzrokovala kaos. Ostatak je zaslužio da im se zahvalimo na podršci" rekao je trener gostiju Thomas Tuchel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo