U TEŠKOM STANJU

TAJNIK RUKOMETNOG KLUBA PRESKOČIO OGRADU I PROPAO KROZ CERADU: ‘Najbizarnija nesreća u srpskom sportu’

Situacija je ozbiljna i bori se za život

Tajnik rukometnog kluba Dubočica 54, (M. P.) teško je ozlijeđen u subotu navečer tijekom meča protiv Rudara. Kako javlja Telegraf, on je meč gledao u društvu predsjednika kluba Srbislava Nešića, ali je onda napustio tribine kako bi otišao na vjenčanje svoje unuke.

Međutim, nikome nije jasno zašto je odlučio preskočiti ogradu visoku 1,2 metra umjesto da normalno napusti dvoranu. Nakon što je preskočio tu ogradu, javlja srpski portal, nastavio je hodati po ceradi kojom je prekriven boksački klub koji se nalazi ispod tribina, ali je na kraju propao kroz nju poslije dva metra hodanja.

Od posljedica pada s velike visine zadobio je teške ozljede glave te je u bolnici u Nišu zaprimljen u teškom stanju. Trenutačno je na aparatima i liječnici se obore za njegov život.

“On je izašao iz dvorane, tada smo se posljednji put vidjeli, nisam vidio poslije kako se to dogodilo, vidio sam samo što je bilo. Svi se pitamo što je bilo u njegovoj glavi u tom trenutku, pa je preskakao tu ogradu između dvorane i bazena. Trenutno je u Nišu, na odjelu neurokirurgije i situacija je veoma teška”, rekao je predsjednik Dubočice Srbislav Nešić za Telegraf, koji je ovu vijest prenio s naslovom: ‘Najbizarnija nesreća u srpskom sportu’

Povratak na Net.hr