NAPOKON SE SVE ZNA

TAJNA FOTOGRAFIJE KOJA JE NASMIJALA SVIJET: Slavni Englez otkrio zašto je Modriću pokazao ‘srednjaka’

Poznati nogometni trener Harry Redknapp stigao je u Hrvatsku gdje je u Umagu održao predavanje o tehnologiji i nogometu u 2016.

Riječ je o Englezu koji je posebno vezan za Hrvatsku te je tijekom karijere trenirao igrače poput Luke Modrića, Vedrana Ćorluke, Nike Kranjčara i Roberta Prosinečkog.

Jedna anegdota posebno je vezana uz jnega Modrića. Naime, 2011. snimljena je fotografija koja je u to vrijeme poharala internet. na njoj Redknapp pokazuje srednji prst prema hrvatskom nogometašu. Ovu priliku iskoristio je kako bi još jenodm pojasnio o čemu je bila riječ

“Malo je ispalo nezgodno, ali nisam Luki pokazao ‘srednjaka’. Nisam na njega morao ni glas povisiti koliko je bio dobar. Upozoravao sam ga da mora zauzeti poziciju iza srednjeg igrača”, izjavio ej Englez, javljaju Sportske novosti. 

U razgovoru za HRT Englez je, inače, posebno pohvalio hrvatsku reprezentaciju.

“Hrvatima trenutačno ide dobro u kvalifikacijama za SP. Uvijek se plasiraju na velika natjecanja i dobro igraju. To je nevjerojatno s obzirom na veličinu zemlje. Mala zemlja koja daje sjajne igrače. To su sve odlično nogometaši i vrsni tehničari. Meni je to fantastično. Vaš sam veliki navijač. Kad nema Engleske navijam za Hrvatsku”, poručio je Englez , a što isli o Hrvatima koje je trenirao pročitajte ovdje.

Povratak na Net.hr