TAJ PROMAŠAJ ĆE GA ZAUVIJEK PRATITI: / Juanfran se ispričavao navijačima, oni mu pljeskali

Image

Finala uvijek imaju svoje junake i tragičare, a s "krive strane povijesti" u dvoboju Reala i Atletica za europski naslov na San Siru, našao se Juanfran.

29.5.2016.
14:15
VOYO logo

Desni bek Atletica jedini je promašio s bijele točke u izvođenju jedanaesteraca. Nakon njega, Ronaldo je bio nemilosrdan, bacivši navijače Reala u ekstazu, a one Atleticove u očaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini promašio

Nakon utakmice i izgubljenog finala, Juanfran je krenuo prema tribini s Atleticovim navijačima, ispričavajući im se zbog promašaja koji će ga pratiti do kraja života. Pognuo je glavu, u tom trenutku bio je vjerojatno najnesretniji čovjek na svijetu koji je istovremeno rastužio vojsku Atleticovih navijača i simpatizera.

Odigrao gotovo 200 utakmica za Real

No, ono što je uslijedilo, čini sport toliko posebnim i predivnim. Navijači su Juanfranu uzvratili pljeskom. Riječ je o jednom od starosjedilaca u Atleticovom momčadi, igraču koji je odigrao gotovo 200 utakmica za "rojiblancose" otkako je 2011. stigao na Vicente Calderon iz Osasune.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda mu je u tom trenutku pljesak bio slaba utjeha, ali navijači su pokazali svoju veličinu odajući počast igraču koji je najbolje godine svoje karijere bespoštedno dao Atleticu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo