TRAGIČAR UTAKMICE

TAJ PROMAŠAJ ĆE GA ZAUVIJEK PRATITI: Juanfran se ispričavao navijačima, oni mu pljeskali

Finala uvijek imaju svoje junake i tragičare, a s “krive strane povijesti” u dvoboju Reala i Atletica za europski naslov na San Siru, našao se Juanfran.

Desni bek Atletica jedini je promašio s bijele točke u izvođenju jedanaesteraca. Nakon njega, Ronaldo je bio nemilosrdan, bacivši navijače Reala u ekstazu, a one Atleticove u očaj.

Jedini promašio

Nakon utakmice i izgubljenog finala, Juanfran je krenuo prema tribini s Atleticovim navijačima, ispričavajući im se zbog promašaja koji će ga pratiti do kraja života. Pognuo je glavu, u tom trenutku bio je vjerojatno najnesretniji čovjek na svijetu koji je istovremeno rastužio vojsku Atleticovih navijača i simpatizera.

Odigrao gotovo 200 utakmica za Real

No, ono što je uslijedilo, čini sport toliko posebnim i predivnim. Navijači su Juanfranu uzvratili pljeskom. Riječ je o jednom od starosjedilaca u Atleticovom momčadi, igraču koji je odigrao gotovo 200 utakmica za “rojiblancose” otkako je 2011. stigao na Vicente Calderon iz Osasune.

Možda mu je u tom trenutku pljesak bio slaba utjeha, ali navijači su pokazali svoju veličinu odajući počast igraču koji je najbolje godine svoje karijere bespoštedno dao Atleticu.

Povratak na Net.hr