SVJETSKI BOKSAČKI PRVAK RADO BI UŠAO U RING PROTIV MIOČIĆA: / 'Zašto ne, pa ovo je kontaktni sport'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Podsjetimo, Stipe je nekoliko puta ponovio da bi se volio okušati s Joshuom u ringu pa ja za pretpostaviti da se ne bi bunio protiv okršaja s Wilderom

12.2.2018.
19:20
AFP
VOYO logo

Deontay Wilder svjetski je boksački prvak u teškoj kategoriji koji će 3. ožujka u New Yorku braniti naslov protiv Kubanca Luisa Ortiza. Do sada je uspio čak osam puta obraniti svoj WBC pojas što dovoljno govori o tome koliko je dominantan.

Proteklog vikenda odradio je otvoreni trening za javnost, a osim pitanja o njegovom velikom rivalu, Anthony Joshui, odgovroio je i bi li ušao u ring s našim UFC borcem, StipomMiočićem:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Uvijek će biti mnogo mrzitelja'

"Naravno, ovo je kontaktni sport. Zašto ne? Vjerujem u ono što kažem i vjerujem u ono što činim. U borilačkom sportu je ultimativno oružje vaš mozak, mentalni dio igre je glavni. Ako u nešto vjeruješ, to ćeš i ostvariti. Ne moraš se brinuti što će drugi ljudi reći o tebi. Ja se ne brinem što drugi govore ili što misle o meni. Jer će uvijek biti mnogo mrzitelja, čak i u ovoj dvorani ovdje", jasno je poručio Wilder, a prenosi Fightsite.

Ovo Wilderu nije prvi put da razmišlja na taj način. Tijekom pregovora s Joshuinim timom prije nekoliko mjeseci, nezadovoljan iznosom ponuđenog honorara, ustvrdio je da bi se mogao okušati u slobodnoj borbi ukoliko ne pronađe dovoljno motivacije za nastavak karijere u boksu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Stipe je nekoliko puta ponovio da bi se volio okušati s Joshuom u ringu pa ja za pretpostaviti da se ne bi bunio protiv okršaja s Wilderom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo