NAJSKUPLJA BORBA IKAD

SVIJET JE KORAK BLIŽE SENZACIONALNOM OBRAČUNU: Ludi Irac dobio boksačku dozvolu

Boksački meč od 100 milijuna funti u kojem bi se trebali boriti UFC-ov prvak Conor McGregor (28) i veliki Floyd Mayweather (39) upravo je došao korak bliže realizaciji.

Naime, irski borac dobio je boksačku dozvolu u Kaliforniji, a uskoro će je zatražiti u još nekoliko američkih država, javlja The Sun. Oba borca prijetila su jedan drugom putem medija, a britanski dnevni list objavio je da pregovaraju oko najskupljeg meča u povijesti boksa.

McGregorov menadžer Audie Attar potvrdio je prošlog tjedna da je Irac zainteresiran za ovaj meč, dok je njegov trener John Kavanagh izjavio postoji velika šansa da do njega dođe sljedeće godine.

Jedna od zapreka ovom meču je taj što je UFC vlasnik McGregovorih marketinških prava, ali ovaj potez bi očistio put ka borbi.

Iako se boksačka legenda umirovila u rujnu prošle godine, Amerikanac je poručio kako je spreman vratiti se za obračun s Ircem.

“Ako ću se boriti, to će biti jedino s McGregorom i s nikim drugim. Ta bi kombinacija bila dosta neobična. Boksač protiv MMA borca, i to jednog od najboljih. On je snažan. Gledao sam njegove borbe i malo je brži nego što sam mislio”, riječi se Floyda Mayweathera.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr