NA PUTU PREMA DOLJE

ŠVICARAC OTKRIO RAZLOGE ĐOKOVIĆEVA PADA: ‘Tri godine samo je pobjeđivao, a onda…’

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković naglo je sredinom godine pao u formi.

Nakon osvajanja Roland Garrosa naslovom se okitio je još samo Rogers Cup u Torontu. Švicarac Stan Wawrinka uvjeren je da će se Đoković vratiti starim navikama, a progovorio je i o razlozima naglog pada u formi najboljeg svjetskog tenisača.

“Hoće li se vratiti u staru formu? Apsolutno. Njegove poteškoće moraju se šire sagledati. Tri godine samo je pobjeđivao, a onda su došli životni, obiteljski problemi. Oni mu nisu bili od pomoći, ali sigiran sam da će Novak opet biti onaj stari”, poručio je Wawrinka u intervjuu za švicarski NZZ.


Nakon što je Đoković ove godine ispao u trećem kolu Wimbledona pisalo se da mu je brak u krizi te da je na rubu razvoda od supruge Jelene. Poslije toga oglasio se i sam tenisač.

“Na Wimbledonu se nije radilo o fizičkom problemu. Nije kriva nikakva ozljeda. Riječ je o nečemu kroz što sam prolazio u privatnom životu. Svi mi imamo privatne probleme. To su stvari s kojima se moramo susresti i koje moramo prevladati da bi napredovali kao ljudska bića. To smo riješili. Život ide dalje kao i sve ostalo”, izjavio je u to vrijeme Đoković za Daily Record.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr