SVI MU ZAVIDE: / Ovo je razlog zbog kojeg Ancelottija čeka slatka muka u Bayernu

Image
Foto: AFP

Njemački Bayern na ljeto će preuzeti Carlo Ancelotti, proslavljeni talijanski trener i garancija za uspjeh.

15.5.2016.
10:00
AFP
VOYO logo

Na klupi će naslijediti Pepa Guradiolu koji nakon tri godine u Bundesligi odlazi u Englesku. Katalonac je Ancelottiju u ruke prepustio klub s kojim je u tri godine dominirao Njemačkom, dok je u Ligi prvaka bio redovito u polufinalima.

Vrhunska momčad

Također, Ancelotti će naslijediti momčad prepunu vrhunskih igrača, međutim uprava je odlučila počastiti novog trenera pa je i prije njegova službenog preuzimanja dovela dva noga igrača. Talentiranog mladog Portugalca Renata Sancheza i najboljeg njemačkog braniča Matsa Hummelsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potonjem će to ujedno biti povratak u klub čiju je nogometnu školu prošao, ali je u dvije seniorske sezone (2007-2009) upisao samo jedan nastup. U ovoj drugoj otišao je na posudbu u Borussiju Dortmund, da bi potom potpisao ugovor s njima. Tamo je i postao najbolji, međutim zov Bayerna, kluba u kojem je odrastao nije mogao odbiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sprema li se čistka?

Za vjerovati je da će se Bayern ovog ljeta riješiti nekih igrača, ali i da ova dvojica nisu jedina pojačanja. Uprava, ali i navijači nezadovoljni su što je klub u posljednje tri godine gubio polufinala Lige prvaka što je zasjenilo sve domaće trofeje.

Carlo Ancelotti pak može biti presretan i ako više ne dođe do igračkih promjena jer samo jedan pogled na Bayernov roster dovoljan je da smrzne sve njihove suparnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo