ZLATAN ZAGOLICAO MAŠTU FANOVIMA: / Ibrahimović poslao poruku izborniku, hoće li se vratiti u reprezentaciju i zaigrati na SP-u?

Image

Švedska će na SP-u igrati u vrlo skupini s Njemačkom, Meksikom i Južnom Korejom.

2.3.2018.
16:20
VOYO logo

Iako se oprostio od švedske reprezentacije najveća nogometna zvijezda te zemlje Zlatan Ibrahimović izjavio je kako ne isključuje svoj povratak u švedsku izabranu vrstu i to na Svjetskom prvenstvu na Rusiji.

"Jako mi nedostaje reprezentacija i teško mi je gledati svoje suigrače kako se bore na terenu", izjavio je 36-godišnji Ibrahimović za list Aftonbladet. Nogometaš Manchester Uniteda se oprostio od nacionalnog dresa nakon EURA u Francuskoj 2016, a Švedska je i bez njega izborila SP izbacivši moćnu Italiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napušta United

Vijest iz Stockholma se poklopila s izjavom trenera Uniteda Josea Mourinha da Ibrahimović odlazi iz kluba na kraju ove sezone. Veliki Šveđanin trenutno liječi ozljedu koljena zbog koje je opet izvan terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram se prvo oporaviti i doći u formu. Ne pada mi na pamet igrati nespreman, tako da odluka o Rusiji može još pričekati". Švedska će na SP-u igrati u vrlo jakoj skupini sa svjetskim prvakom Njemačkom, Meksikom i Južnom Korejom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo

Još iz rubrike