SVE VAS MOŽE SRAM BITI: / Karlovića optužili da je varalica!

Image
Foto: AFP

Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u četvrto kolo Grand Slam turnira u Wimbledonu nakon što je u subotu pobijedio 13.

4.7.2015.
18:44
AFP
VOYO logo

Bio je to meč sa malo prilika za "break", Tsonga je imao jednu, koju je iskoristio, a Karlović dvije, ali bez rezultata. Tri od četiri seta su odlučena u tie-breaku, a sva tri puta je bio uspješniji Karlović. I u ovom meču Karlović je ispucao puno as servisa. U prvom kolu zabio je 42 asa, zatim je protiv Dolgopolova pogodio 53 asa, a sada 41 as.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doduše, nakon meča su brojni teniski fanovi napali Karlovića preko društvenih mreža, jer je dvaput dirao lopticu tijekom jednog udarca na Tsonginu set loptu. Poen i set je trebao pripasti Francuzu, ali Karlović vjerojatno nije imao potrebu sucu priznati - 'ja sam znate pogriješio, ali vi to niste vidjeli'.

Kamere jasno pokazuju, pa su se obrušili na Ivu da je varalica, a svi ti veliki moralisti kao da su zaboravili kako su suci 'navlačili' za Murraya prije tri godine u Wimbledonu na štetu Zagrepčana. Tada su mu svirali čak 11 prijestupa kod servisa, a i kod ključnog poena u meču Ivo više nije imao 'challenge' da promijeni pogrešnu sudačku odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sljedećem kolu Karlović ide na pobjednika dvoboja između Talijana Andreasa Seppija i već spominjanog domaćeg miljenika Andyja Murrayja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u 4. kolo Wimbledona svladavši u 3. kolu Amerikanca Johna Isnera sa 7-6 (4), 6-7 (6), 6-4, 6-7 (4), 12-10 nakon četiri i pol sata igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo