SVE JE SPREMNO ZA ŽDRIJEB SKUPINA SP-A: / Na izvlačenju i Maradonina 'Božja ruka', dolazak najavio i Putin

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Ceremoniju izvlačenja skupina Svjetskog prvenstva obilježit će brojne zvijezde, a hrvatsku delegaciju predstavljat će Zlatko Dalić i Davor Šuker.

1.12.2017.
8:48
AFP
VOYO logo

OČI SPORTSKOG SVIJETA U PETAK ĆE BITI UPERENE U MOSKVU: Sve je spremno za spektakl, mjere osiguranja na najvišoj razini

Image
OČI SPORTSKOG SVIJETA U PETAK ĆE BITI UPERENE U MOSKVU: /

Sve je spremno za spektakl, mjere osiguranja na najvišoj razini

Ruski predsjednik Vladimir Putin nazočit će sutrašnjem ždrijebu izvlačenja skupina za Svjetsko nogometno prvenstvo kojemu je Rusija domaćin sljedeće godine, potvrđeno je iz Kremlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavljeno je da će se Putin prije ceremonije u Kremlju sastati sa zvijezdama svjetskog nogometa koje će nazočiti na svečanosti, a među njima će biti Ronaldo, Ronaldinho, Pele, Hugo Sanches, Didier Drogba, Samuel Etoo, Peter Schmeichel, Nwaknwo Kanu, Fernando Hierro, David Seaman, Rene Higuita, Carlos Valderrama, Clarence Seedorf, Zbigniew Boniek i drugi.

Ždrijeb započinje u petak 16 sati u Kremlju, a voditelji ceremonije biti će legendarni engleski nogometaš Gary Lineker i ruska sportska novinarka Marija Komandnaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kuglice će izvlačiti i Maradona

Kuglice će izvlačiti Nikita Simonjan, Laurent Blanc, Gordon Banks, Fabio Cannavaro, Cafu, Diego Maradona, Carles Pujol i Diego Forlan. Reprezentacija Hrvatske bit će u drugoj jakosnoj skupini, a u Moskvi je već doputovalo izaslanstvo Hrvatskog nogometnog saveza na čelu s predsjednikom Davorom Šukerom i izbornikom Zlatkom Dalićem.

Uz Šukera i Dalića, u našoj delegaciji su izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović, dopredsjednici Ante Vučemilović-Šimunović i Ante Kulušić, team managerica Iva Olivari, povjerenik za sigurnost Miroslav Marković, povjerenik za ulaznice Nikša Martinac te glasnogovornik Tomislav Pacak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetsko prvenstvo igrat će se od 14. lipnja do 15. srpnja u Moskvi, Kaljiningradu, Sankt Peterburgu, Volgogradu, Kazanju, Nižnjem Novgorodu, Samari, Saransku, Rostovu, Sočiju i Jekaterinburgu. Mundijal će biti otvoren 14. lipnja na stadionu Lužnjiki u Moskvi utakmicom u kojoj će igrati domaćin Rusija, a na istom stadionu 15. srpnja se igra i finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo