SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: / Pogledajte kako su protekle posljednje pripreme za Srbiju

Image
Foto: Screenshot
11.1.2018.
22:38
Screenshot
VOYO logo

Utakmica Hrvatska - Srbija igra se u petak u 20.30 sati, a u našoj skupini su još Island i Švedska, koji će otvoriti Euro utakmicom od 18.15 sati.

Hrvatska rukometna reprezentacija odradila je još jedan večernji trening. Malo manje od 24 sata ostalo je do početka utakmice sa Srbijom, a prema snimci koju je Savez objavio na službenom Facebooku sve je spremno za spektakularnu večer u splitskoj Spaladium Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči ove utakmice medijima se među ostalima obratio Igor Vori. Kazao je da njihovi suparnici imaju odlične pojedince te da ne treba uzimati u obzir to što su u pet pripremnih utakmica doživjeli pet poraza.

Zamagljivanje

"Tih pet srpskih poraza je samo zamagljivanje, oni skrivaju svoje adute, a vrlo su kvalitetni. Pritisak je na nama, a oni ne mogu ništa izgubiti, jer ih svi smatraju najslabijom selekcijom u našoj skupini. Mi nećemo imati problema sa Srbijom, ako ih ne podcijenimo, moramo biti opušteni, mada će teško biti opušten pred 12 tisuća naših navijača u Spaladium Areni. Uostalom, to je samo prva utakmica, čeka nas Island, pa Švedska....", kazao je Vori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo